Termeni si conditii


GDPR

La data de 25 mai 2018 intră în vigoare Regulamentul European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora. Scopul principal al Regulamentului este creșterea nivelului de protecție a datelor personale și crearea unui climat de încredere care să permită fiecărei persoane controlul asupra propriilor date. Considerăm că este un moment potrivit să te informăm cum protejăm datele tale personale și cum ne însușim prevederile Regulamentului.

 

Ce date stocăm și prelucrăm?

Datele personale pe care le prelucrăm sunt, in principal, datele tale de identificare, de localizare, date de contact, date de tranzacționare bancare, în cazul plăților cu cardul sau prin OP, sau alte date personale pe care le colectăm direct de la tine atunci când devii clientul nostru, atunci când soliciți produsele și serviciile noastre. În plus se vor stoca date privind adresa IP de la care s-a comandat pe site ori pe aplicația mobilă.

 

Cum prelucrăm datele tale personale?

Prelucrăm datele tale doar în scopuri legitime, pentru a putea furniza produsele și serviciile noastre, pentru a te identifica în cazul unor probleme apărute la furnizarea produselor și serviciilor noastre, în scop de marketing pentru îmbunătățirea produselor și a serviciilor noastre. Prelucrarea datelor personale se întemeiază prin consimțământul tău, dacă ți-ai manifestat acordul în acest sens.

 

Cum poți administra opțiunile pentru acordurile date?

Pentru a putea oferi cât mai eficient informații despre produsele și serviciile noastre, care să fie cât mai apropiate de interesele tale, putem prelucra datele tale privind preferințele tale, inclusiv prin procese automate. Vom ține întotdeauna cont de opțiunile tale, privind comunicările directe de marketing.

Ca să fie cât mai ușor pentru tine, trebuie să fi informat că poți sa vizualizezi și să modifici oricând acordurile existente accesând profilul contului tău sau solicitându-ne acest lucru prin email.

 

Comunicăm datele personale către alți destinatari?

Pentru a-ți oferi cât mai competitiv produsele și serviciile noastre suntem nevoiți să introducem datele tale în sistem. În cazul unor probleme apărute la furnizarea produselor și a serviciilor să te putem identifica rapid pentru remediere. Pentru îndeplinirea obligațiilor legale ce ne revin comunicăm datele personale către autoritățile publice, organelor judiciare, celor care sunt împuterniciți și solicită aceste lucru din România și din cadrul Uniunii Europene, asigurându-ne pentru protejarea datelor personale.

 

Cât timp prelucrăm datele personale?

Datele personale le prelucrăm pe întreaga perioadă a relației avute cu noi, și după finalizarea acesteia, pe perioada impusă a prevederilor legale aplicabile.

 

 

Care sunt drepturile tale?

Pe lângă drepturile deja existente, începând cu data aplicării Regulamentului vei beneficia de drepturi adiționale. Toate drepturile tale sunt prezentate mai jos:

  • Dreptul la informarepoți solicita informații privind activitatea desfășurată a prelucrării datelor personale
  • Dreptul la rectificare – poți rectifica datele tale personale în cazul în care acestea sunt incomplete sau inexacte
  • Dreptul la ștergerea datelor – poți solicita ștergera datelor în cazul în care prelucrarea acestora nu au avut acordul tau, în cazul în care prelucrarea datelor nu a avut scop legal, sau în alte cazuri prevăzute de lege.
  • Dreptul la restricționarea prelucrării – restricționarea prelucrării datelor poate fi în cazul în care se contestă exactitatea acestora, precum și în alte cazuri prevăzute de lege
  • Dreptul la opoziție – ai dreptul să te opui prelucrărilor de date care se întemeiază interesului nostru legitim
  • Dreptul de a depune plângere – în cazul că se constată prelucrarea datelor personale în alte cazuri în afara celor prevăzute de lege se poate depune o plângere față de modalitatea de prelucrare a acestora către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu caracter personal
  • Dreptul de retragere a-l consimțământului – Chiar dacă ai optat pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, îți poți retrage oricând consințământul. Efectul retragerii consimțământului va fi doar pentru viito și nu va modifica datele deja prelucrate anterior.
  • Drepturi suplimentare – poți solicita intervenția umană cu privire la respectiva prelucrare. Îți poți exprima propriul punct de vedere privind prelucrarea datelor și poți contesta decizia.

 

Îți poți exercita acestea drepturi prin simpla transmitere a unei solicitări la sediul nostru din strada Daliei nr. 2, cartierul Petresti Parc, Comuna Corbeanca sau prin email : contact@clickbox.ro

 

Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Click Box isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate pe site, iar in cazul in care se fac referiri la alte situri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste situri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste situri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Obligatiile clientului
In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.
In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Securitatea Datelor Clientului
Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu furnizam aceste date personale.

Recomandari pentru clienti
Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.
Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati care le adauga. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.

Detalii transport
Bucuresti Gratuit pentru comenzi mai mari de 300 LEI
15 lei pentru comenzi mai mici de 300 LEI
In tara 15 LEI cost curier, 1 Kg inclus
12 Lei taxa ramburs (doar in cazul platilor cash la livrarea produselor)
+ 1 LEU/Kg pentru Kg suplimentare
+ 1 LEU/Km in afara oraselor din retea
Taxele de curierat au TVA inclus
Greutatea volumetrica se calculeaza dupa formula: lungime x latime x inaltime ( masurate in cm ) / 6000. Greutatea volumetrica se calculeaza in cazul coletelor a caror greutate reala este mai mica decat greutatea determinata din formula mentionata.


Publicitate si linkuri
Sunteti de acord cu urmatoarele : operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre dumneavoastra si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru.
Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

Legea Copyright
Elemente din continutul site-ului - elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date - sunt proprietatea SC Click Box Srl si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei SC Click Box SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Dumneavoastra, ca utilizator sunteti pe deplin de acord cu cele de mai sus.

Produse si promotii
Proprietarii magazinele isi stabilesc singuri preturile produselor si ofertelor speciale pe care le detin. Acestea sunt aduse la cunostinta cumparatorilor prin intermediul site-ului propriu. Nu garantam disponibilitatea pe stoc, valabilitatea, calitatea etc a nici unui produs existent in orice magazin, aceasta responsabilitate revenind detinatorilor de magazine.

Limitare de responsabilitate
Produsele sau serviciile existente in magazinele publicate pot fi marci inregistrate ale unor companii. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata reprezinta responsabilitatea fiecarui detinator de magazin in parte.

Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconform continute de acest site.
De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi.

Dispute si Conflicte
Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Dreptul de returnare a produselor
Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Factura fiscala tine loc de contractul de vanzare-cumparare.

Returnarea produselor se supune acestei legi in cazul in care acestea au fost livrate clientilor prin firma de curierat rapid. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Click Box va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, produse care prezinta urme de consum sau de uzura, etc.

Livrarile pe raza municipiului Bucuresti se fac de catre personalul Click Box. Verificarea si proba la primirea produsului sunt necesare in prezenta unui reprezentant al Click Box. Acest caz nu poate fi considerat comert la distanta si ca urmare clientul nu beneficiaza la dreptul de denuntare a contractului in termen de 10 zile. In cazul ridicarii produsului de la sediu se aplica aceeasi regula, clientul nu beneficiaza la dreptul de denuntare a contractului in termen de 10 zile. La ridicarea produsului este necesara verificarea acestuia. Clientul nu este obligat sa semneze primirea produsului pana la testarea corespunzatoare a acestuia.

Garantie

Garanţia este oferită în funcţie de situaţie de către producătorul sau importatorul produselor vândute, conform Certificatului de garanţie predat de către vânzătorul S.C. CLICK BOX S.R.L.  cumpărătorului în momentul livrării produsului.
În situaţia în care garantia se oferă de către S.C. CLICK BOX S.R.L., aceasta se realizează prin prin repararea sau inlocuirea produsului defect.   Conditiile de garantie sunt in conformitate Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, formularul de garantii, copiile de pe factura fiscala si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.
Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor, etc. Instalarea sau punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate duc la pierderea garantiei.  Garantia este solutionata in maxim 30 zile lucratoare de la receptionarea produsului in service.  

Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea clientului.   
Operatiunile de service in perioada de garantie nu includ :
- cheltuielile de expediere de la client la centrul de service si inapoi ;
- cheltuielile de deplasare a echipei de service in cazul in care beneficiarul opteaza pentru service la locul instalatiei; 

                                                     

Newsletter
Abonare si dezabonarea la newsletterul distribuit de site-ul clickbox.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.
 
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept