BENZI DE ALERGARE

Banda de alergat reprezinta cea mai eficienta si comoda modalitate de a alerga chiar si la tine acasa. Clickbox.ro ofera o gama variata de benzi de alergare: benzi de alergare electrice si magnetice, benzi de alergare pentru acasa, benzi de alergare semiprofesionale, benzi de alergare profesionale pentru sali de fitness. Pentru alegerea corecta a benzii de alergare te sfatuim sa tii cont de greutatea maxima admisa, viteza de alergare, inclinatie, etc. Iti vom oferi cel mai bun sfat pentru a alege banda de alergat potrivita.
< Recomandam utilizarea filtrelor pentru a gasi mai usor modelul care ti se potriveste. >

Producator
Valuta:
Banda de alergare Proform 105 CST
2.490,00 LEI

Proform 105 CST este echipată cu sistemul inovator de la iFit, abonamentul pentru un an este inclus. Banda de alergare este dotata cu sistem de amortizare ProShox, ceea ce oferă confort și protejează articulațiile ţn timpul antrenamentului.

Banda de alergare Nordic Track S25
4.650,00 LEI

Banda de alergare NordicTrack S25 este dotat─â cu un motor de 2,75 CP. Prin tehnologia iFit utilizatorul beneficiaz─â de o varietate de programe personalizate, concepute de c─âtre instructori specializa╚Ťi

Banda de alergare PROFORM® CARBON TL
4.690,00 LEI

Banda de alergare ProForm┬« Carbon TL este echipat─â cu um motor de 2.75CP Mach Z Ôäó putere continu─â. Prin tehnologia iFit prezent─â pe banda de alergare po╚Ťi explora cele mai frumoase loca╚Ťii din lume ├«n timpul antrenamentelor tale.

Banda de alergare Proform Performance 410i
4.890,00 LEI

V-a╚Ťi ├«ntrebat vreodat─â cum e s─â alergati ├«n Barcelona? Doar ap─âsa╚Ťi Start. Atunci c├ónd achizi╚Ťiona╚Ťi un abonamentl iFit┬« Coach, ave╚Ťi acces VIP la cele mai bune tehnologii de fitness. Facilit─â╚Ťile de top includ Google Maps Ôäó programe de antrenament pe care le pute╚Ťi alege oriunde ├«n lume. Indiferent dac─â alege╚Ťi o rut─â din vasta noastr─â colec╚Ťie de trasee sau v─â crea╚Ťi unul propriu, iFit┬« Coach trimite traseul direct la banda de alergat pentru o unic─â, distractiv─â experien╚Ť─â complet personalizat─â. iFit┬« Coach, de asemenea, v─â trimite un nou antrenament ├«n fiecare zi, proiectat de antrenori personali certifica╚Ťi, astfel ├«nc├ót nu o s─â v─â plictisi╚Ťi. Aceast─â bibliotec─â de antrenament ├«n continu─â cre╚Ötere ofer─â programe care progreseaz─â de la ├«ncep─âtor la maratonist.

Banda de alergare Nordic Track USA S 30
4.990,00 LEI

Banda de alergare NordicTrack S30 ofer─â o varietate mare de antrenamente fitness. Prin tehnologia inovatoare de la iFit te po╚Ťi antrena virtual ├«n cele mai frumoase loca╚Ťii din lume la tine acas─â. Func╚Ťia Quick Incline v─â ajut─â sa maximiza╚Ťi arderea caloriilor ├«ntr-un timp redus.

Banda de alergare Proform Performance 400i
5.091,33 LEI

V-a╚Ťi ├«ntrebat vreodat─â cum e s─â alergati ├«n Barcelona? Doar ap─âsa╚Ťi Start. Atunci c├ónd achizi╚Ťiona╚Ťi un abonamentl iFit┬« Coach, ave╚Ťi acces VIP la cele mai bune tehnologii de fitness. Facilit─â╚Ťile de top includ Google Maps Ôäó programe de antrenament pe care le pute╚Ťi alege oriunde ├«n lume. Indiferent dac─â alege╚Ťi o rut─â din vasta noastr─â colec╚Ťie de trasee sau v─â crea╚Ťi unul propriu, iFit┬« Coach trimite traseul direct la banda de alergat pentru o unic─â, distractiv─â experien╚Ť─â complet personalizat─â. iFit┬« Coach, de asemenea, v─â trimite un nou antrenament ├«n fiecare zi, proiectat de antrenori personali certifica╚Ťi, astfel ├«nc├ót nu o s─â v─â plictisi╚Ťi. Aceast─â bibliotec─â de antrenament ├«n continu─â cre╚Ötere ofer─â programe care progreseaz─â de la ├«ncep─âtor la maratonist.

Banda de alergare Proform Performance 600i
5.890,00 LEI

Banda de alergatre Proform Performance 600i se adreseaza tuturor celor care doresc sa se antreneze de la icepatori la profesionisti. Echipata cu un puternic motor cu grad comercial Mach Z de 2.75cp si inclinatie pana la 12% poate face fata celor mai exigente solicitari. Printre cele mai importante caracteristici se remarca functia iFit prin intermediul careia se pot accesa cu ajutorul Google Maps trasee din orice loc de pe planeta, acces la o baza de date cu programe create de catre experti in domeniu. Mai amintim sistemul audio integrat compatibil iPod/MP3, ventilator, covor de mari dimensiuni 51x152cm si sistem de pliere asistat hidraulic.

Banda de alergare PROFORM® CARBON T7
6.099,00 LEI

Banda de alergare ProForm┬« Carbon T7 este echipat─â cu um motor de 2.75CP Mach Z Ôäó putere continu─â. Prin tehnologia iFit prezent─â pe banda de alergare po╚Ťi explora cele mai frumoase loca╚Ťii din lume ├«n timpul antrenamentelor tale.

Banda de alergare Nordic Track T7.0 S
6.450,00 LEI

Banda de alergare Nordic Track T7.0 S este dotata cu un motor de 2,75CP putere continua si cu un display de 5 inch. Banda de alergare T7.0 S este compatibila cu tehnologia iFit.

Banda de alergare PROFORM® CARBON T10
6.849,00 LEI

Banda de alergare ProForm┬« Carbon T10 este echipat─â cu um motor de 2.75CP Mach Z Ôäó putere continu─â. Prin tehnologia iFit prezent─â pe banda de alergare po╚Ťi explora cele mai frumoase loca╚Ťii din lume ├«n timpul antrenamentelor tale.

Banda de alergare Nordic Track USA NEW C 1650
6.990,00 LEI

Banda de alergare Nordic Track NEW C 1650 este echipat─â cu display touchscreen de 10 inch, care permite conectarea la internet. Construc╚Ťia rezistent─â suport─â o greutate maxim─â a utilizatorului de 150 kg. Banda de alergare este prev─âzut─â cu specifica╚Ťii tehnice de ultim─â genera╚Ťie, asigur├ónd un antrenament eficient.

Banda de alergare Nordic Track T7.5 S
7.490,00 LEI

Banda de alergare Nordic Track T7.5 S este dotata cu un motor de 3CP putere continua si cu un display de 7 inch cu touch screen. Banda de alergare T7.5 S este compatibila cu tehnologia iFit.

Banda de alergare ProForm USA PRO 1500
7.900,00 LEI

Banda de alergare ProForm┬« PRO 1500 este echipat─â cu um motor puternic av├ónd 3.75CP putere continu─â. Se pot efectua antrenamente interactive, personalizate, po╚Ťi alerga oriunde ├«n lume, banda de alergare fiind compatibil─â cu tehnologia iFit LiveÔäó, powered by Google MapsÔäó.

Banda de alergare Nordic Track NEW C 990
7.990,00 LEI

Banda de alergare Nordic Track C 990 asigur─â posibilitatea ob╚Ťinerii unui antrenament eficient, inclusiv prin accesarea propriului dumneavoastr─â cont iFit de pe display-ul touchscreen de 10 inch. iFit ofer─â o variat─â gam─â de programe de antrenament, personalizat ├«n func╚Ťie de obiectivele stabilite, rute prin Google Maps Ôäó ╚Öi multe altele. De asemenea, banda este echipat─â cu sistem de amortizare eficient, cu ventilator pozi╚Ťionat pe consol─â ╚Öi cu motor puternic de 3 CP.

Banda de alergare Nordic Track T8.5
8.900,00 LEI

Banda de alergare Nordic Track T8.5 S este dotata cu un motor de 3CP putere continua si cu un display de 10 inch cu touch screen. Banda de alergare T8.5 S este compatibila cu tehnologia iFit.

Banda de alergare Nordic Track USA Elite 900
9.489,00 LEI

Banda de alergare Nordic Track Elite 900 este dotat─â cu un motor de 3.0 CP putere continu─â. Elite 900 este compatibil─â cu tehnologia iFiT. Cu iFiT po╚Ťi efectua antrenamente interactive personalizate, ├«n cele mai frumoase locuri din lume.

Banda de alergare ProForm USA PRO 2000
9.490,00 LEI

Banda de alergare ProForm┬« PRO 2000 este echipat─â cu um motor de 3,5 CP din gama Mach ZÔäó Commercial Motor. Prin tehnologia iFit se pot efectua antrenamente interactive personalizate in cele mai frumoase locatii din lume.

Banda de alergare semiprofesionala Nordic Track USA Commercial 1750
9.890,02 LEI

NordicTrack Commercial 1750 dispune de un ecran touchscreen de 7 inch, dotat cu Web browser, și dispune un suport suplimentar pentru tablete adaptabil pentru un unghi de vizionare mai bun. ConectÔnd tableta sau alt dispozitiv la sistemul de sunet integrat, vă puteți bucura de toate materialele preferate ţn timp ce lucrați. Un nou design durabil WhisperQuiet Ö reduce sunetul fiecărui pas de pe platforma de rulare. Motorul DurX Ö Commercial Plus asigură o putere consistentă, ţn timp ce amortizarea personalizabilă și trei ventilatoare ajustabile vă ajută să vă antrenați.

Banda de alergare ProForm USA PRO 5000
10.900,00 LEI

Banda de alergare ProForm┬« PRO 5000 este echipat─â cu um motor puternic av├ónd 3.75CP putere continu─â. Se pot efectua antrenamente interactive, personalizate, po╚Ťi alerga oriunde ├«n lume, banda de alergare fiind compatibil─â cu tehnologia iFit LiveÔäó, powered by Google MapsÔäó.

Banda de alergare Nordic Track USA Commercial NEW 2450
11.900,00 LEI

Banda de alergare Nordic Track Commercial NEW 2450 are multiple caracteristici interesante, printre acestea afl├óndu-se ecranul touchscreen de 10 inch care se poate conecta la internet, un suport reglabil pentru tablet─â, ╚Öi designul durabil WhisperQuietÔäó de reducere a zgomotului. ├Ämpreun─â cu op╚Ťiunile premium de divertisment, o suprafa╚Ť─â de alergare de mari dimensiuni, sistem de amortizare reglabil, posibilitatea de a ├«nclina ╚Öi de a declina suprafa╚Ťa de alergare ╚Öi un motor cu puterea continu─â de 4 CP, banda ofer─â dot─ârile necesare pentru a r─âm├óne motivat pentru un antrenament de ├«nalt─â performan╚Ť─â.

Banda de alergare Nordic Track USA Commercial 2450
11.900,00 LEI

Banda de alergare Nordic Track Commercial 2450 are multiple caracteristici interesante, printre acestea afl├óndu-se ecranul touchscreen de 10 inch care se poate conecta la internet, un suport reglabil pentru tablet─â, ╚Öi designul durabil WhisperQuietÔäó de reducere a zgomotului. ├Ämpreun─â cu op╚Ťiunile premium de divertisment, o suprafa╚Ť─â de alergare de mari dimensiuni, sistem de amortizare reglabil, posibilitatea de a ├«nclina ╚Öi de a declina suprafa╚Ťa de alergare ╚Öi un motor cu puterea continu─â de 4 CP, banda ofer─â dot─ârile necesare pentru a r─âm├óne motivat pentru un antrenament de ├«nalt─â performan╚Ť─â.

Banda de alergare semiprofesionala Nordic Track USA NEW Commercial 1750
12.238,85 LEI

NordicTrack Commercial NEW 1750dispune un suport suplimentar pentru tablete adaptabil pentru un unghi de vizionare mai bun. Conect├ónd tableta sau alt dispozitiv la sistemul de sunet integrat, v─â pute╚Ťi bucura de toate materialele preferate ├«n timp ce lucra╚Ťi. Un nou design durabil WhisperQuiet Ôäó reduce sunetul fiec─ârui pas de pe platforma de rulare. Motorul DurX Ôäó Commercial Plus asigur─â o putere consistent─â, ├«n timp ce amortizarea personalizabil─â ╚Öi trei ventilatoare ajustabile v─â ajut─â s─â v─â antrena╚Ťi.

PRODUSE RECOMANDATE
TOP VIZUALIZARI
NOUTATI
x
Acest site foloseste cookie-uri! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe. Accept